Tik & Klik Internetdiensten

Tik & Klik Internetdiensten

Al sinds 2001 zichtbaar op het internet

In 2000 begon het met ontwerpen van sites en later ook het hosten van deze sites. Al snel bleek er een grote vraag te zijn naar kwalitatieve maar betaalbare hosting. In juli 2001 werd de naam Doubleklik veranderd in Tik & Klik Internetdiensten.

Vanwege de grote vraag naar hostingpakketten is er besloten om vanaf dat moment betaalbare webhosting aan te bieden. Sindsdien is het dienstenpakket van Tik & Klik Internetdiensten diverse keren uitgebreid. Internet staat niet stil, en ook Tik & Klik Internetdiensten staat niet stil. Of het nu gaat om 1 domein, een eigen server of een voor u geschreven CMS systeem, bij Tik & Klik Internetdiensten is het mogelijk.

Tik & Klik Internetdiensten is een bedrijf dat de kwaliteit van de dienstverlening naar haar klanten hoog in het vaandel heeft staan en besteedt daarom veel aandacht aan service en ondersteuning.

Kortom, een bedrijf dat service en kwaliteit aanbiedt tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Steffan Noord

Ons Datacenter

Tik & Klik Internetdiensten maakt gebruik van het Datahotel in Groningen

Alle data, backups, online als offline staan opgeslagen in Nederland. In het datahotel zijn alle verbindingen van internet t/m de server redundant uitgevoerd.

Nederland Zernikelaan 16, 9747 AA Groningen